Scurt jurnal de șantier prezentat de Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa

Ion Sorin Timiș a prezentat pe pagina sa de Facebook un scurt jurnal de șantier în care a prezentat lucrările care sunt în derulare la nivelul orașului Borșa.

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa: ” Într-un oraş, la fel ca într-o curte, avem mereu câte ceva de făcut şi pentru că vremea şi vremurile ne lasă, echipele de muncitori sunt pe mai multe şantiere din Borşa. Reparăm străzi afectate de ploile abundente, cum ar fi: Rândunelelor, Malului, Mierlei, Suhorca etc. Extindem reţeaua de canalizare în zona Birţ, , înlocuim corpuri de iluminat public distruse de fulgere, extindem reţeaua de alimentare cu energie electrică în Pasul Prislop, realizăm ziduri de protecţie şi montăm plasă de protecţie pe zona Strâmtura la DN18, construim reteaua de colectare a apelor pluviale pe strada Timpului, montăm rigola deschisă pe Strada Frăsinel, continuăm lucrările la Pârtia olimpică de schi și telegondolă, s-au montat borduri pentru aleile pietonale pe strada Ştrandului şi urmează asfaltarea, reparăm carosabilul pe străzile Albinelor, Gârle, Pietroasa şi Avram Iancu prin turnarea de covor asfaltic. S-au realizat marcaje rutiere pe zona Baia Borşa și precum și asfaltarea străzilor Lăzuci și Cilmului.”

Chiar dacă disconfortul creat nu este unul plăcut pentru locuitorii orășelului montan, rezultatele finale sunt cele care contează, spune primarul Timiș.

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa: ”Ştiu că disconfortul creat îi deranjează pe mulţi borşeni, dar efortul este mic în comparaţie cu beneficiile finale.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!