La doar 18 ani a ajuns după gratii. Băiatul este cercetat pentru furt. Acesta opera pe raza localității Tăuții de Sus

Un băiat de doar 18 ani a ajuns în arestul Poliției Maramureș după ce indiciile și probele culese din teren le-au certificat polițiștilor faptul că acesta este autorul mai multor furturi comise pe raza localității Tăuții de Sus.

”La data de 10 septembrie, polițiștii orașului Baia Sprie au fost sesizați despre producerea a două furturi în localitatea Tăuții de Sus. Deplasați la fața locului, echipa operativă a constatat faptul că în noaptea de 9 spre 10 septembrie, persoane necunoscute au sustras de la o societate comercială mai multe bunuri, respectiv diferite cabluri. Prejudiciul cauzat a fost de 6.000 de lei. Totodată, în perioada 20 – 22 august, persoane necunoscute, au sustras din curtea unui punct de lucru din Tăuții de Sus, în proximitatea locului în care a fost comis primul furt, o bicicletă pentru copii. Prejudiciul cauzat a fost de 500 de lei”, precizează Poliția Maramureș.

Polițiștii au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și furt, iar în urma activităților informativ-operative, au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor. Tânărul domiciliază în localitatea Tăuții de Sus. Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat.

Față de băiatul de 18 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Maramureș, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!