Tentativă de viol: Bătrână din Poienile de Sub Munte agresată în locuința proprie de un necunoscut

O femeie de 77 de ani, a trecut prin clipe de coșmar după ce un necunoscut a intrat în locuința sa și a încercat să o violeze. Norocul bătrânei au fost chiar copiii acesteia, care au intrat la timp în casă, iar agresorul s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au fost alertați.

Poliția Maramureș: ”Aseară, 09 august, la ora 22.41, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o femeie a fost agresată fizic la domiciliu. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 77 de ani din Poienile de Sub Munte. Aceasta a relatat faptul că o persoană necunoscută, a intrat în locuința ei de domiciliu, după care a agresat-o, a imobilizat-o și a încercat sa întrețină relații sexuale normale fără consimțământ.”

Agresiunea sexuală a rămas o tentativă deoarece în casă au intrat copiii victimei, iar agresorul a fugit. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, mai precizează sursa citată.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă la viol.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!