Ateliere și activități pentru vizitatorii de toate vârstele, la Muzeul de Etnografie din Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, în parteneriat cu Teatrul Independent ”Ararat” sărbătoresc Ziua Culturii Naționale printr-o serie de ateliere și activități pentru vizitatorii de toate vârstele, care vor avea loc vineri, 14 ianuarie, de la ora 11:00, anunță administrația județeană.

Publicul este invitat la recitalul de poezie ”Trebuiau să poarte un nume”, în interpretarea actorului Claudiu Pintican, care se va desfășura sâmbătă, 15 ianuarie, 2022 începând cu ora 15:00, în clădirea pavilionară a muzeului.

În același spațiu, pe durata întregii zile, va rula filmul ”O zi pentru Eminescu”, iar vizitarea Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș se va putea face ascultând muzică pe versurile marelui poet Mihai Eminescu.

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță, iar vizitatorii sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală, precizează sursa citată.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!