Diana Ross va urca în 2022 pe scena destinată legendelor industriei muzicale la Festivalul Glastonbury

Cântăreaţa americană Diana Ross va urca în 2022 pe scena destinată legendelor industriei muzicale la Festivalul Glastonbury, care va reveni anul viitor la formatul de desfăşurare bazat pe prezenţa spectatorilor, au anunţat marţi organizatorii evenimentului, citaţi de EFE și Agerpres.

Legendara interpretă de muzică soul va susţine un concert pe scena “Pyramid” de la Festivalul Glastonbury, fiind principala atracţie a zilei de duminică, 26 iunie.

Diana Ross ar fi trebuit să-şi marcheze revenirea pe scenă la ediţia din 2020 a festivalului britanic, care a fost însă suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

Orarul rezervat recitalului ce va fi susţinut de Diana Ross este cel care atrage de obicei cel mai mare număr de spectatori la Festivalul Glastonbury. Aşa s-a întâmplat şi în cazul altor vedete precum Dolly Parton, în 2014, şi Kylie Minogue, în 2019, precum şi al altor artişti celebri, ca Lionel Richie, Shirley Bassey, Kenny Rogers şi Barry Gibb.

“Sunt atât de emoţionată şi de recunoscătoare că vă voi vedea în sfârşit la Glastonbury”, a declarat Diana Ross într-un comunicat.

Emily Eavis, co-organizatoare a evenimentului, a declarat la rândul ei că este “încântată” de faptul că marea divă a muzicii soul va veni în Somerset, comitatul britanic în care va avea loc festivalul.

“Suntem foarte emoţionaţi că am putut să obţinem semnătura unei asemenea legende pentru Glastonbury 2020 şi suntem foarte fericiţi că ea este primul artist major care şi-a confirmat prezenţa pentru anul viitor”, a subliniat Emily Eavis.

O altă prezenţă confirmată la viitoarea ediţie de la Glastonbury este vedeta pop Billie Eilish, care este cap de afiş al recitalurilor de vineri, 24 iunie, programate pe scena principală a festivalului.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!