Paul Panait va lansa un nou videoclip în Toronto, Canada. Artistul și-a deschis un studio

Paul Panait s-a stabilit în Toronto, Canada, iar în 5 aprilie se împlinesc 3 ani de când artistul băimărean s-a alăturat familiei sale, plecată peste hotare de aproximativ 20 de ani. Are propriul său studio, iar în primăvara acestui an va lansa un nou single intitulat ”Never Enough”.

Paul Panait, artist: ”Sunt în Toronto, Canada de aproximativ 3 ani. Pe 5 aprilie facem 3 ani de când ne-am stabilit aici. Sunt cu soția și fiica noastră. Ne-am alăturat familiei mele care s-a stabilit aici, de aproximativ 20 de ani. Suntem rezidenți permanenți și sperăm ca în viitorul apropiat să luăm și cetățenia.”

În fiecare zi de marți, Paul cântă pentru fanii săi. Primul videoclip lansat în Toronto a fost acum 2 ani. Piesa a fost un Hit fiind ascultată de mii de canadieni și internauți.

Paul Panait: ”Mi-am făcut propriul meu studio, iar în fiecare zi de marți lansez pe rețelele de socializare câte un video cu piesele mele și coveruri. În urmă cu doi ani am lansat primul meu videoclip aici, în Toronto, alături de Nicole, o solistă foarte talentată din Giurgiu. ”Touch me” se numește piesa, o producție muzicală semnată de DJ Magnum, iar videoclipul l-am filmat în vara anului 2019. Pentru acest an, am pregătit deja un nou single. Este vorba despre ”Never Enough”. Lansarea va avea loc la sfârșitul acestei primăveri.”

Întrebat dacă există ceva pe această lume care să-i placă cu adevărat, Paul ne-a mărturisit că-i place să ajute oamenii: ”Îmi place să ajut lumea, oamenii. Crăciunul trecut am ajutat o familie din Vișeu. Au fost donații, iar banii care s-au strâns i-am trimis acestei familii nevoiașe. Sunt fericit că am putut să fac acest gest pentru ei.”

La începutul acestui an, Paul Panait a lansat conceptul live stream ”Love Lounge”. Piesele muzicale interpretate de artistul băimărean pot fi ascultate pe pagina lui de Facebook sau pe site-ul www.paulpanait.com

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!