121 de propuneri legislative ale deputatului Darius Pop. AUR Maramureș se pregătește pentru alegerile din toamnă - Ziarul de Maramures

121 de propuneri legislative ale deputatului Darius Pop. AUR Maramureș se pregătește pentru alegerile din toamnă

Darius Pop este deputat al României din partea AUR, Filiala Maramures. Este membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte și problemele minorităților naționale și secretar al Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de informare în masă. Potrivit cameradeputatilor.ro demnitarul are 121 de propuneri legislative, parte din aceastea fiind promulgate legi.

Propunerile făcute de deputatul Darius Pop au vizat Codul Administrativ, ceremoniile oficiale, educație, acordarea de carduri culturale pentru elevi, alocațiile de stat pentru copii, scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale, reforma domeniului sănătății etc.

Chiar dacă a fost campanie electorală, în luna mai, deputatul Darius Pop a muncit la elaborarea unui proiect de lege care vizează modificarea unui articol din Legea învățământului preuniversitar. Urmează vacanța parlamentară.

Darius Pop, deputat AUR Maramures: ”Campania electorală a fost campanie electorală, dar munca în Camera Deputaților a trebuit să continue. Chiar dacă programul activității parlamentare s-a redus, din cauza alegerilor din 9 iunie, noi, cei din AUR am fost prezenți. Aceasta este ultima săptămână dinaintea vacanței parlamentare prin urmare și acum când vorbim, eu sunt la București. Și în această vacanță vom munci, vom fi în teritoriu, printre români. Urmează și campania pentru prezidențiale. Vom avea corturi unde cetățenii vor putea veni să interacționeze cu noi.”

În vacanța parlamentară deputatul Darius Pop împreună cu echipa sa, va fi în mai multe puncte din județ pentru strângerea de semnături. Președintele AUR, George Simion, va candida în luna septembrie pentru funcția de președinte al României. Luna aceasta AUR a avut un congres unde s-a anunțat candidatura președintelui George Simion. La acest eveniment a participat și o delegație din Maramureș, condusă de deputatul Darius Pop.

Darius Pop, deputat AUR Maramures: ”Am votat în unanimitate ca președintele nostru, George Simion, să fie candidatul AUR la alegerile din luna septembrie, alegeri care după al doilea tur va desemna viitorul președinte al României. Va fi greu, dar avem sanse. Românii vor face o schimbare radicală. Este un an crucial, alegerile din toamnă sunt extrem de importante. Românii își aleg președintele. România are nevoie de un om tânăr, de un suflu nou, de un patriot. Iar acel om este George Simion. Îl vom susținem din tot sufletul nostru.”

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!