Brian Cristian, deputat: ”Începând de marți, 29 iunie, ora 10:00, firmele din HoReCa se pot înscrie în cadrul schemei de despăgubire” - Ziarul de Maramures

Brian Cristian, deputat: ”Începând de marți, 29 iunie, ora 10:00, firmele din HoReCa se pot înscrie în cadrul schemei de despăgubire”

Deputatul de Maramureș, Brian Cristian a anunțat, prin intermediul unei postări făcută pe pagina sa de Facebook, faptul că Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului lansează schema de ajutor de stat pentru HoReCa. Începând de marți, 29 iunie, ora 10:00, firmele din HoReCa se pot înscrie în cadrul schemei de despăgubire accesând www.granturi.imm.gov.ro

Formularul de înscriere va rămâne activ timp de 10 zile lucrătoare, mai exact până luni, 12 iulie, ora 20:00.

Firmele vor primi despăgubire 20% din diferența între cifra de afaceri din 2020 și cea din 2019, iar procedura de aplicare este digitală, transparentă și solicită maxim 3 documente.

Ministrul Claudiu Nasui precizează faptul că vor primi bani toți cei care aplică și sunt eligibili. Vor dispărea criteriile de selecție dubioase, nimeni nu va fi lăsat în urmă și, astfel, vom asista la o măsură de sprijin financiar deschisă și transparentă, a notat prlamentarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!