Ciolacu promite să intervină pentru TAPARO. Informația a fost furnizată de deputatul PSD Gabriel Zetea - Ziarul de Maramures

Ciolacu promite să intervină pentru TAPARO. Informația a fost furnizată de deputatul PSD Gabriel Zetea

Deputatul de Maramureș, Gabriel Zetea, într-o postare făcută pe pagina sa, de Facebook a anunțat faptul că a fost sesizat și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu cu privire la incendiul izbucnit în cursul dimineții de ieri la hala de producție a firmei Taparo, firmă vizitată de Ciolacu în luna aprilie 2021.

Mai mult, Zetea a punctat faptul că liderul social-democrat a promis că va avea discuții urgente cu premierul Ciucă pentru a se găsi o formă de sprijin financiar pentru fabrica din Târgu Lăpuș.

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: ”Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a fost sesizat cu privire la incendiul izbucnit la Taparo, firmă pe care a vizitat-o, alături de conducerea națională a PSD, în luna aprilie a anului trecut. Liderul PSD a promis că va avea discuții URGENTE cu premierul Ciucă și cu membrii Guvernului pentru a se găsi, cât mai curând, forme de sprijin financiar pentru reprezentanții TAPARO, dar și pentru cei peste 1300 de angajați ai fabricii din Târgu Lăpuș. Marcel Ciolacu a dat asigurări că este alături de antreprenorii #români de la Taparo, asigurându-i că nu sunt singuri în fața acestei dure încercări. În zilele următoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanții companiei, deoarece sprijinul pentru firmele românești trebuie demonstrat prin FAPTE. PSD a intrat la guvernare pentru a susține economia românească și producătorii locali, iar acesta este unul dintre momentele în care sprijinul financiar trebuie acordat în cel mai scurt timp.”

Facem precizarea că incendiul la hala de producție a fost anunțat la 112 ieri, 17 februarie, la ora 01.37 și a fost lichidat aseară la ora 22.25. Astăzi o comisie mixtă formată și din specialiști ISU Maramureș precum și specialiști din cadrul IPJ Maramureș s-au deplasat la fabrică pentru a demara ancheta în urma căreia se va stabili cauza care a dus la producerea incendiului violent, care s-a extins pe 12.000 de metri pătrați.

Foto sus-Gabriel Zetea FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!