Cristian Niculescu Țagarlaș, senator (PNL): Este crucial să promovăm un acces deschis și echitabil în pădurile noastre - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator (PNL): Este crucial să promovăm un acces deschis și echitabil în pădurile noastre

Cristian Niculescu Țagarlas, președintele Comisiei Juridice din Senatul României: Ca senator de Maramureș, consider că este crucial să promovăm un acces deschis și echitabil în pădurile noastre.

În cadrul Comisiei pentru Mediu și Comisiei pentru Ape, Păduri, Pescuit și Fond Cinegetic din Senatul României au avut loc discuții care au vizat Codul silvic, fiind analizat fiecare articol în parte. Un aspect important al dezbaterii a fost acceptarea amendamentelor de către Ministrul Mediului, în funcție de argumentele prezentate, indiferent de cine le promovează. ”Acest lucru demonstrează o deschidere reală și o abordare echilibrată în ceea ce privește modificările propuse pentru Codul silvic”, consideră senatorul Cristian Niculescu Țagarlas.

Un alt subiect de mare importanță discutat a fost accesul liber în pădurile României.

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator (PNL): ”Am avut și o dezbatere amplă privind posibilitatea ca orice român să aibă acces liber în pădurile noastre, indiferent de regimul de proprietate sau de eventualele restricții impuse de proprietari sau administratori ai fondului forestier.  Ca senator de Maramureș, consider că este crucial să promovăm un acces deschis și echitabil în pădurile noastre, pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a oferi oportunități egale tuturor cetățenilor. Este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că gestionăm resursele naturale într-un mod durabil și echitabil. Aceste aspecte cheie discutate în cadrul dezbaterii de astăzi reflectă preocuparea noastră comună pentru mediu și pentru viitorul durabil al României. Sper că mesajele transmise vor fi de impact și că vom găsi soluții împreună pentru o gestionare eficientă a pădurilor noastre.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!