Deputatul Călin Bota s-a întâlnit la Borșa cu peste 100 de primari, consilieri locali și președinți de organizații - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputatul Călin Bota s-a întâlnit la Borșa cu peste 100 de primari, consilieri locali și președinți de organizații

Peste 100 de primari, consilieri locali, președinți de organizații și președinți ai organizațiilor speciale au fost prezenți la Borșa, pentru întâlnirea regională a PNL din Țara Maramureșului.

Alături de Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, Rudolf Stauder, prefect al județului Maramureș, Florin-Alexandru Alexe, deputat, Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Doru Lazăr, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Ștețco, administratorul public al județului Maramureș, Ioan Muntean , secretar general al PNL Maramureş, deputatul Călin Bota a discutat cu primarii și aleșii locali din zonă pe baza proiectelor în derulare și despre planurile de viitor.

În ultimii ani, în județul Maramureș, s-au demarat investiții majore menite să contribuie la dezvoltarea Țării Maramureșului și să asigure o calitate cât mai bună a vieții pentru locuitorii săi, a precizat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

Aceste proiecte importante, fie finalizate sau în curs de implementare, vizează îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor pentru comunitate:

🔷 DEZVOLTAREA REȚELELOR DE GAZ DIN MARAMUREȘ PRIN PROGRAMUL NAȚIONAL DE INVESTIȚII „ANGHEL SALIGNY” care prevede înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, având o valoare totală de 175 de milioane de lei.
🔷 REALIZAREA STAȚIEI ELECTRICE 110/20kV pentru mărirea capacității de distribuție a energiei electrice din zona Valea Vișeului și Valea Izei, valoarea totală a proiectului fiind de 28,29 de milioane de lei.
🔷 REABILITAREA DJ188 BOGDAN VODĂ – VIȘEUL DE JOS și a altor 7 tronsoane de drum județean prin proiectul MaraNord, finanțare aprobată prin POR, cu o valoare totală de 125 de milioane de euro.
🔷 PODUL PESTE TISA, cel mai mare șantier din Maramureș, un obiectiv de investiții în valoare de 200 milioane de lei, care urmează să fie finalizat anul acesta
🔷 CENTURA OCOLITOARE a municipiului Sighetu Marmației, care a fost avizată de cei de la CNAIR și urmează să fie în februarie scoasă la licitație.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Acestea sunt doar câteva dintre proiectele importante derulate în Țara Maramureșului, iar împreună cu membri PNL din această zonă binecuvântată de Dumnezeu, ne propunem să aducem și mai multe investiții pentru dezvoltarea comunităților locale. Mulțumesc lui Gabriel Ștețco pentru găzduirea acestei regionale și îi asigur pe colegii mei liberali de tot suportul și sprijinul meu, deoarece doar împreună dezvoltăm Maramureșul!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!