Deputatul Darius Pop a fost în Piața din Săliștea de Sus. Aici, demnitarul a vorbit cu localnicii, despre turismul rural - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop a fost în Piața din Săliștea de Sus. Aici, demnitarul a vorbit cu localnicii, despre turismul rural

Deputatul Darius Pop a fost în Piața din Săliștea de Sus. Aici, demnitarul a stat de vorbă cu localnicii, despre turismul rural, dar și despre importanța diasporei în susținerea comunităților rurale.

Localnicii prezenți în piață și-au arătat deschiderea pentru cele două teme abordate de deputatul AUR Maramureș, Darius Pop.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Am discutat și despre importanța diasporei în susținerea comunităților rurale, prin investiții și parteneriate care să aducă beneficii atât celor de acasă, cât și celor plecați în străinătate. De asemenea, am abordat potențialul uriaș al turismului rural, o sursă de venit și dezvoltare pentru zonele frumoase, dar adesea neglijate, ale României.”

Echipa demnitarului a împărțit ziare celor din piață.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Alături de echipa AUR în piața din Săliștea de Sus, unde am împărțit ziare cu PLANUL SIMION și am discutat cu oamenii despre viitorul pe care ni-l dorim pentru România. Printre punctele importante pe care le-am împărtășit, am subliniat inițiativele noastre pentru mediul rural, care includ sprijinirea agriculturii prin politici care să ajute fermierii locali să prospere și să își dezvolte afacerile. Ne-am bucurat să vedem interesul și susținerea oamenilor pentru aceste inițiative și suntem hotărâți să lucrăm împreună pentru a le transforma în realitate!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!