Florin Creț este noul președinte PMP Baia Mare. Au fost stabiliți și președinții PMP-Borșa, Moisei, Săcel, Poienile Izei - Ziarul de Maramures

Florin Creț este noul președinte PMP Baia Mare. Au fost stabiliți și președinții PMP-Borșa, Moisei, Săcel, Poienile Izei

Membrii PMP Maramureș s-au întâlnit joi, 3 august 2023, sub coordonarea președintelui Adrian Todoran, pentru a stabili cine va conduce organizația PMP Baia Mare, dar și organizațiile din Borșa, Moisei, Săcel, Poienile Izei precum și Organizația de Tineret PMP.

Astfel, la PMP Baia Mare a fost numit Florin Creț ca și președinte interimar. Creț a fost consilier local al municipiului Baia Mare în perioada 2016-2020, iar pe capăt de mandat a acceptat un post în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice. Florin Creț a reușit să sprijine proiectele primăriilor din județul Maramureș și nu numai, indiferent de culoarea politică a primarului. În continuare sprijină administrațiile din poziția sa, de Director Cabinet la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrastrației. Acesta are un aport important în dezvoltarea județului Maramureș.

Referitor la alegerile din 2024, Florin Creț a precizat pentru ziaruldemaramures.ro faptul că, cel mai probabil numele său se va regăsi fie pe listele de la locale, fie pe cele de la parlamentare. Deocamdată nu s-a hotărât. Indiferent de alegerea pe care o va face, reușita lui va fi un câștig și pentru comunitatea maramureșeană.

Revenind la ședința care s-a desfășurat ieri, publicăm numele președinților interimari PMP din teritoriu:

Cret Florin Presedinte Interimar a Organizatiei Baia Mare
Apostol Gheorghe Presedinte Interimar a Organizatiei Borsa
Tomoiaga Gheorghe Presedinte Interimar a Organizatiei Moisei
Bizau Gavrila Presedinte Interimar a Organizatiei Sacel
Ilies Vasile Presedinte Interimar a Organizatiei Poienile Izei
Dolca Cosmin Ioan Presedinte Interimar a Organizatiei pentru Tineret

La ședinta din data de 11 mai 2023 au fost facute urmatoarele numiri:

Buda Ioan Presedintele Organizatiei Baia Sprie
Branduse Oana Presedintele Organizatiei Recea
Csukur Sandor Presedintele Organizatiei Coltau
Duma Vasile Presedintele Organizatiei Calinesti
Plopisan Daniel Presedintele Organizatiei Sighetu Marmatiei
Rakoczi Anton Presedintele Organizatiei Tautii Magheraus
Tura Florin Presedintele Organizatiei Targu Lapus
Varga Maria Presedintele Organizatiei Ardusat

Cetățenii care doresc să se înscrie în organizația PMP Maramureș, indiferent de regiunea județeană din care provin, pot solicita înscrierea pe WhatsApp la numărul de telefon 0740.866.874.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!