Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: ”Peste 121 de milioane de lei pentru amenajarea Văii Iadăra în Mireșu Mare!” - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru Consiliul Județean: ”Peste 121 de milioane de lei pentru amenajarea Văii Iadăra în Mireșu Mare!”

Guvernul României a emis Hotărârea nr. 505/2024 privind aprobarea caracteristicilor principale și a indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului de investiții ”Amenajare Valea Iadăra pentru apărare împotriva inundațiilor în comuna Mireșu Mare, județul Maramureș”.

Acesta este un proiect de importanță majoră pentru comunitatea din Mireșu Mare și pentru primarul Ioan Mătieș, valoarea totală a investiției fiind de peste 121 de milioane de lei, iar proiectul urmează să fie realizat în următorii doi ani, a arătat deputatul PSD Maramureș Gabriel Zetea, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș la alegerile din 9 iunie.

Titularul proiectului este Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, iar beneficiar este Administrația Națională ”Apele Române” – Administrația Bazinală Apă Someș – Tisa, amplasamentul fiind în comuna Mireșu Mare, pe cursurile de apă Iadăra, afluent de dreapta al râului Someș și pe râul de apă Tulghieș, afluent de stânga al Văii Iadăra. Finanțarea obiectivului se realizează din fonduri de la bugetul de stat prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, din veniturile proprii ale Administrației Naționale ”Apele Române” și din alte surse legal constituite.

”La momentul revenirii în PSD a primarului Ioan Mătieș, acesta a amintit despre asigurările primite de la premierul PSD al României, Marcel Ciolacu cu privire la realizarea investiţiilor necesare pentru bunăstarea comunei Mireșu Mare. Iar prim-ministrul României, la fel ca și toți social-democrații, este un om de cuvânt. Pentru că noi guvernăm pentru oameni, pentru a oferi tuturor maramureșenilor o viață mai bună”, a declarat parlamentarul de Maramureș Gabriel Zetea, candidatul social-democraților pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Biroul de presă al PSD Maramureș

CMF: 21240002

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!