Gabriel Zetea, candidat PSD pentru președinția Consiliului Județean: ”Mă întorc să construim cu ÎNCREDERE în Maramureș, să redeschidem șantierele!” - Ziarul de Maramures

Gabriel Zetea, candidat PSD pentru președinția Consiliului Județean: ”Mă întorc să construim cu ÎNCREDERE în Maramureș, să redeschidem șantierele!”

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul social-democraților maramureșeni pentru funcția de președinte a arătat că, sub conducerea sa, administrația județeană a reușit să reabiliteze, în 4 ani de zile, 200 de km de drum județean. În ultimii 4 ani de administrație de dreapta condusă de PNL și USR s-au reabilitat 0 km de drum județean.

”Trebuie să ieșim din epoca studiilor de fezabilitate și a banilor dați pentru consultanță firmelor prietene și să ne reapucăm de treabă. De aceea mă întorc la Consiliul Județean, pentru a construi pentru Maramureș”, a declarat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Premierul României, Marcel Ciolacu a arătat în vizita făcută în județul nostru că stagnarea Maramureșului este evidentă. Demnitarul susține că investițiile vin o dată cu infrastructura, iar din cei 750 de km de drumuri rapide și autostrăzi aflați în lucru în România, nici măcar un km nu se construiește în Maramureș. ”Iertați-mă, avem 750 de km de autostrăzi și drumuri rapide aflate în lucru pe teritoriul României, dar cu regret vă spun, pe teritoriul județului Maramureș nu e nici măcar un kilometru în lucru”, a precizat prim-ministrul României, Marcel Ciolacu.

Deputatul Gabriel Zetea, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean a vorbit despre necesitatea conectivității județului Maramureș cu rețelele de autostrăzi atât înspre sudul României, cât mai ales înspre Ungaria.

”Drumul rapid Baia Mare – Satu Mare este unul dintre proiectele pe care județul Maramureș l-a visat de zeci de ani, dar a întârziat din nou. Avem aceleași studii de fezabilitate pe care cei de la PNL le tot fac de patru ani de zile fără a ajunge niciodată în șantier. Este inadmisibil să nu fie gata niciun studiu de fezabilitate, deși este lege cu Autostrada Nordului, A14. La Ministerul Transporturilor avem un ministru harnic, în persoana lui Sorin Grindeanu, gata oricând să ne vină în ajutor și care a reușit să treacă de faza studiilor de fezabilitate la șantiere, ceea ce peneliștii din Maramureș nu au reușit, Se lucrează în fiecare zonă a țării pe autostrăzi și drumuri rapide, mai puțin în județul nostru. Ambiția noastră, a PSD Maramureș este să facem lucrurile pe care maramureșenii le așteaptă. Și vrem să rămânem în istoria acestui județ ca principalii constructori. Pentru că noi suntem cei care am făcut acum 4 ani de zile 200 de km de drum județean într-un mandat, iar lucrurile după noi s-au oprit. Și va trebui imediat ce ajungem și câștigăm Consiliul Județean să începem din nou treaba, munca serioasă, șantierele. De aceea trebuie să trimitem acasă acest executiv iresponsabil și să redeschidem șantierele în Maramureș! Pe 9 iunie votăm cu ÎNCREDERE în Maramureș echipa PSD la Consiliul Județean, poziția 1 pe buletinul de vot!”, a conchis candidatul PSD Maramureș pentru Consiliul Județean, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș
CMF: 21240002

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!