În această zi specială, să ne bucurăm împreună de valorile și tradițiile noastre. La mulți ani, România! - Ziarul de Maramures

În această zi specială, să ne bucurăm împreună de valorile și tradițiile noastre. La mulți ani, România!

În această zi specială, să ne bucurăm împreună de valorile și tradițiile noastre, de frumusețea și diversitatea țării noastre. Să ne gândim cu recunoștință la trecut și cu speranță și încredere la viitorul țarii noastre.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, am avut onoarea de a depune coroane de flori în memoria a doi mari patrioți și luptători pentru drepturile românilor. La Șișești, am adus omagiu lui Vasile Lucaciu, lider important al mișcării naționale românești din Transilvania, dedicat idealurilor de libertate și unitate națională. La Băsești, ne-am plecat în fața memoriei lui George Pop de Băsești, președintele Marii Adunări Naționale de la Alba Iulia, care a decis Unirea Transilvaniei cu Regatul României.

Într-o zi cu o încărcătură istorică, reflectăm asupra trecutului glorios, ne reafirmăm angajamentul pentru valorile și principiile pentru care au luptat înaintașii noștri și privim cu speranță și optimism către viitor.

Sărbătoriți cu bucurie Ziua Națională a României și să rămânem mereu uniți în dragostea noastră pentru patrie!

🇷🇴La mulți ani, dragi români!

Cristian Niculescu Tagarlas, senator PNL Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!