Live. Costel Pîrvănoiu și Gabriela Hofer vorbesc despre serviciile medicale și online oferite de Primăria Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Live. Costel Pîrvănoiu și Gabriela Hofer vorbesc despre serviciile medicale și online oferite de Primăria Baia Mare

Costel Pîrvănoiu, candidat pentru Primăria Baia Mare din partea AUR Maramureș și Gabriela Hofer, candidat la Consiliul Local Baia Mare tot din partea AUR Maramureș au vorbit în cadrul emisiunii ALTERNATIVE despre serviciile medicale și online oferite de Primăria Baia Mare. Gabriela Hofer argumentează sprijinul ei pentru Costel Pîrvănoiu.

Un alt subiect abordat a vizat importanța atragerii de investitori către Municipiu Baia Mare, pentru crearea de noi locuri de muncă și oprirea exodului tinerilor spre alte județe din țară sau străinătate.

Consumul de droguri, prevenția și reabilitarea au fost alte teme dezbătute, în cadrul emisiunii ALTERNATIVE. Servicii medicale mai bune, modernizarea spitalului TBC și ambulatoriul, un proiect pierdut de actualul executiv, a conturat tema pe sănătate care a fost abordată de cei doi invitați ai jurnalistei Ana Avram.

Băimărenii au nevoie de un site funcțional 24 din 24 de ore. Un site cu ajutorul căruia cetățenii să poată beneficia de servicii online de calitate. La ora actuală, siteul administrației locale funcționează în parametrii normali, sporadic. Detalii în VIDEO!

Despre depunerea candidaturilor si lansarea candidatilor AUR MARAMUREȘ, prezentarea echipei pentru Consiliul Local Baia Mare, aflați în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!