Live la Alternative. Municipiul Baia Mare o prioritate pentru PNL Baia Mare. Invitat, deputat Călin Bota - Ziarul de Maramures

Live la Alternative. Municipiul Baia Mare o prioritate pentru PNL Baia Mare. Invitat, deputat Călin Bota

Deputatul Călin Bota a fost invitatul jurnalistei Ana Avram la emisiunea transmisă în direct pe pagina de Facebook a ziarului, vineri, 15 decembrie 2023.

Președintele PNL Baia Mare a discutat despre echilibrul de care are acum nevoie municipiul Baia Mare: ”Cel mai important lucru pentru Baia Mare este sa avem cat mai putina galagie la Primărie (…)Cand ai un Consiliu Local extrem de divizat trebuie sa asiguri linistea. (…)Nu facem compromisuri care sa compromita viitorul orasului nostru. (…)Ne dorim sa echilibram situatia financiara a municipiului, ca dupa alegerile locale din 2024, primarul ales de baimareni, legitim, sa poata sa…” Detalii in VIDEO

Tot Călin Bota a discutat și despre situația în care se află societatea URBIS, dar și despre nerealizarea proiectelor care vizau dezvoltarea municipiului Baia Mare, cu precizarea că în ultimii 10 ani, Executivul a reușit să realizeze un procent de doar 26%.

Deputatul Călin Bota a venit cu câteva precizări legate de situația minerilor și legea pensiilor, dar și cu privire la proiectul de lege care prevede sancțiuni pentru cei care nu respectă simbolurile naționale.

Dezbatearea poate fi urmărită în VIDEO SUS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!