Senatorul Sorin Vlașin a participat la audierea candidaților pentru conducerea Autorității de Supraveghere Financiară - Ziarul de Maramures

Senatorul Sorin Vlașin a participat la audierea candidaților pentru conducerea Autorității de Supraveghere Financiară

Senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin, a participat la audierea candidaților pentru conducerea Autorității de Supraveghere Financiară. Audierea a avut loc ieri, în cadrul comisiilor reunite ale a Senatului și Camerei Deputaților.

Candidații și-au prezentat CV-urile și au răspuns întrebărilor parlamentarilor, pe teme extrem de importante ca și piața asigurărilor. După audierea și avizarea candidaților în Comisiile de specialitate, de astăzi, va urma votul în plenul comun al celor două camere, săptămâna aceasta.

”Această instituție cu atribuții importante și rol esențial în menținerea stabilității piețelor financiare nebancare, trebuie condusă de oameni competenți, profesioniști, dedicați”, a transmis senatorul Sorin Vlașin.

***Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este autoritatea care reglementează, autorizează, supraveghează piața asigurărilor, piața pensiilor private şi piaţa financiară. ASF s-a înființat în 2013 ca autoritate administrativă autonomă, de specialitate, cu personalitate juridică, independentă si autofinanțată.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!