Proiecte actuale și viitoare. Doru Dancus invitat la ALTERNATIVE - Ziarul de Maramures

Proiecte actuale și viitoare. Doru Dancus invitat la ALTERNATIVE

Doru Dancus, viceprimar cu atributii de primar al Municipiului Baia Mare, a fost marți, 30 aprilie, invitatul jurnalistei Ana Avram în cadrul emisiunii ALTERNATIVE.

Edilul a vorbit despre depunerea candidaturii pentru Primăria Baia Mare din partea PSD Maramureș, dar și despre viitoarea echipă de consilieri locali.

Alte teme abordate au vizat parcările de reședință din municipiu, dar și viitoare proiecte care vizează staționarea autoturismelor pe domeniul public, pasajul Italsofa, curățenia în cartiere, reabilitarea celor două cimitire aflate în subordninea administrației publice locale, reforma URBIS, reînoirea parcului URBIS, siguranța călătorilor, revitalizarea Poliției Locale, stadionul ”Viorel Mateianu” și alte subiecte interesante legate de comunitatea băimăreană.

Doru Dancus, viceprimar cu atribuții de primar: ”În portofoliul Municipiului Baia Mare există peste 120 de proiecte cu o valoare de aproximativ 1 miliard 800 milioane de lei. În momentul de față avem deja pregătit portofoliul de proiecte pe care le depunem pe axele de finanțare care se lansează pe Programul Operațional Regional 2021-2027. La ultima ședință a Consiliului Local am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea bulevardelor, mai exact pentru cele șapte bulevarde care vor intra în reabilitare din 2025. Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru ștrand, iar denumirea proiectului este Parc Acvatic.” (DETALII SUS IN VIDEO)  

Va invitam sa urmariti emisiunea!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!