Senator Sorin Vlașin: Maramureșenii au știut întotdeauna să își aleagă lideri cu minte și suflet - Ziarul de Maramures

Senator Sorin Vlașin: Maramureșenii au știut întotdeauna să își aleagă lideri cu minte și suflet

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș, a făcut o postare pe o rețea de socializare în care a făcut public cele cinci priorități naționale, parte din palnul lui Marcel Ciolacu pentru România.

Iată ce precizări a făcut senatorul social-democrat Sorin Vlașin!

”A venit vremea ca România să aibă un președinte care să se remarce prin implicare, nu prin absență; un președinte care se întreabă ce poate oferi românilor, nu ce beneficii poate primi; un președinte care unește românii în jurul obiectivelor naționale, nu unul care dezbină și, mai presus de toate, un președinte care iubește profund România și românii.

Am încredere deplină că un astfel de președinte va fi Marcel Ciolacu.

Președintele PSD și-a depus candidatura la funcția de președinte cu aceeași responsabilitate, modestie și echilibru cu care ne-a obișnuit.

Planul său pentru România este bazat pe cinci priorități naționale:

1. creșterea veniturilor și a puterii de cumpărare
2. reindustrializarea țării
3. finalizarea autostrăzilor
4. protejarea tinerilor de consumul de droguri
5. apărarea drepturilor românilor din Diaspora.

Dar, dincolo de obiective, Marcel Ciolacu va reda demnitatea, echilibrul și normalitatea acestei funcții supreme în stat și va fi Președintele care unește.

Aceasta este calea sigură pentru o Românie puternică și dezvoltată și sunt convins că românii înțeleg acest lucru și îl vor confirma prin vot în 24 noiembrie și 8 decembrie.

Din delegația care l-a însoțit in acest moment important, au făcut parte și Gabriel Zetea, președintele ales al Consiliului Județean Maramureș și Doru Ioan Dăncuș, primarul municipiului Baia Mare.

Maramureșenii au știut întotdeauna să își aleagă lideri cu minte și suflet și sunt convins că la fel vor face și la alegerile prezidențiale din acest an.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!