Senator Sorin Vlașin: S-a prelungit valabilitatea cardurilor de energie până la data de 31 martie 2024 - Ziarul de Maramures

Senator Sorin Vlașin: S-a prelungit valabilitatea cardurilor de energie până la data de 31 martie 2024

Veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie. S-a prelungit valabilitatea cardurilor de energie până la data de 31 martie 2024, transmite senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin.

Deținătorii cardurilor de energie vor putea să folosească banii rămași și pentru plățile făcute după 1 ianuarie 2024.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Guvernul Ciolacu a prelungit valabilitatea cardurilor de energie până la data de 31 martie 2024, voucherele fiind valabile inițial doar până pe 31 decembrie. Astfel, ne asigurăm că gospodăriile vulnerabile vor avea resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe. Persoanele vulnerabile au primit anul acesta două tranșe de câte 700 de lei, una în februarie, alta în septembrie, pe cardurile de energie, care trebuiau consumate până la finalul anului 2023. Ceea ce nu se cheltuia ar fi trebuit returnat. Așadar, românii din categoriile vulnerabile vor putea să folosească banii de pe cardurile de energie și pentru plățile făcute după 1 ianuarie 2024.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!