Sorin Vlașin deschide lista PSD Maramureș pentru Senatul României! - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin deschide lista PSD Maramureș pentru Senatul României!

Gabriel Valer-Zetea, președinte PSD Maramureș, președinte ales al Consiliului Județean Maramureș: Noi, moroșenii, suntem oamenii vorbelor directe și sincere dar, mai ales, ai faptelor. Așa este și Sorin Vlașin, cel care deschide lista PSD pentru Senatul României.

Sorin s-a născut și a trăit întreaga viață în inima Maramureșului Istoric, pe Valea Izei, la Sighetu Marmației. Provine dintr-o familie care l-a învățat de mic ce înseamnă credința, principiile morale, munca și implicarea. A dezvoltat de la firul ierbirii o afacere de succes, care a ajutat, la propriu, la construcția Maramureșului posdecembrist și s-a implicat mereu în viața comunității.

Este membru PSD de mai bine de două decenii și jumătate și conduce una dintre cele mai puternice organizații din județ: PSD Sighetu Marmației, care a câștigat fiecare rundă de alegeri din ultimii ani. A fost consilier local, iar din 2020 Senator de Maramureș. Ca și vicepreședinte al Comisiei Economice a Senatului a străbătut țara în vizite de lucru la agenți economici și s-a implicat în rezolvarea unor probleme spinoase, cum ar fi criza energetică, piața asigurărilor, abuzurile din sectorul nebancar etc. Iar împreună cu mine și Gheorghe Șimon, a luptat pentru proiectele comunităților locale din Maramureș.

Fiind un om căruia îi pasă cu adevărat de ceilalți a căutat mereu să facă bine și în nume personal. Am apreciat proiectul său prin care a acordat, timp de un an, șase burse de excelență pentru elevii maramureșeni sau Spectacolul „Uniți sub tricolor și cruce”.

În noul mandat de senator, Sorin Vlașin va munci pentru Dezvoltarea economiei și sprijinirea antreprenorilor; pentru ca fiecare comunitate din Maramureș să aibă acces la infrastructură modernă și investiții; pentru ca toți cetățenii să beneficieze de siguranță și încredere; pentru promovarea culturii și turismului și pentru ca toți românii, din toate categoriile sociale să ducă un trai mai bun, aici, acasă.

Am deplină încredere că Sorin Vlașin va reprezenta în continuare, cu cinste, interesele maramureșenilor în Senatul României.

Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!