Sorin Vlașin, senator PSD Maramures: Deciziile de pensionare, care vizează recalcularea pensiilor, vor fi trimise prin Poșta Română - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator PSD Maramures: Deciziile de pensionare, care vizează recalcularea pensiilor, vor fi trimise prin Poșta Română

Reforma sistemului public de pensii mai face un pas și trece în faza de organizare logistică

Reforma sistemului public de pensii mai face un pas și trece în faza de organizare logistică astfel încât toți pensionarii să beneficieze, în termenul asumat, de prevederile Legii nr. 360/2023.

Deciziile de pensionare, care vizează recalcularea pensiilor, vor fi trimise la beneficiari prin Poșta Română.

Senator Sorin Vlașin, PSD Maramures: Nimic nu mă mâhnește mai tare decât să văd pensionari care, după o viață grea, cu multă muncă și sacrificii, își duc bătrânețea împovărați de griji financiare, umiliți și triști. Seniorii României merită respect și merită să le întoarcem sprijinul pe care ei ni l-au acordat. Ei sunt cei care ne-au crescut, ne-au educat, ne-au hrănit, ei sunt cei care au contribuit la dezvoltarea României și cei care au construit țara. Acum e rândul nostru să le arătăm grijă.

Reforma sistemului public de pensii mai face un pas și trece în faza de organizare logistică astfel încât toți pensionarii să beneficieze, în termenul asumat, de prevederile Legii nr. 360/2023. În acest sens, Guvernul României a aprobat recent ca Poșta Română să fie instituția care să ofere servicii integrate de pregătire și expediere a plicurilor care conțin deciziile privind recalcularea pensiilor din sistemul public, după noile principii: contributivitate, stabilitate în muncă, solidaritate și sustenabilitate.”

Deciziile de recalculare a pensiilor vor fi transmise de către casele teritoriale de pensii prin Poșta Română tuturor pensionarilor în intervalul 15-31 august, a completat demnitarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!