(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: România în austeritate, iar în coaliție bătălia e pe funcţii - Ziarul de Maramures

Breaking News

(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR Maramureș: România în austeritate, iar în coaliție bătălia e pe funcţii

La sfârșitul lunii martie CARAVANA AUR ajunge în Maramureș

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș a discutat despre lipsurile cu care se confrună românii, dar și despre bunăstarea în care trăiește președintele țării precum și despre excurisiile luxoase ale familiei prezidențiale.

Demnitarul susține că actualul președinte are mofturi extrem de costisitoare plătite din banii românilor. (DETALII JOS ÎN VIDEO)

Tot în cadrul conferinței Darius Pop a discutat și despre caravana medicală care urmează să ajungă în luna martie în județul Maramureș.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Doresc să anunț maramureșenii că la sfârșitul lunii martie, CARAVANA MEDICALĂ va ajunge în județul nostru. Facem acest lucru pentru cetățenii în vârstă și cei care au cu adevărat nevoie de sprijin medical. Vom ajuta toți maramureșenii care au nevoie de analize gratuite, plus ochelari, plus operații de cataractă. Vom pune la dispoziție inclusiv mijloace de transport în comun pentru cetățenii care doresc să ajungă la CARAVANA MEDICALĂ AUR.”

Localitățile în care va campa CARAVANA MEDICALĂ AUR, în VIDEO JOS!

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!