(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR MM: Construirea de locuințe moderne pentru români, la prețuri reale, poate fi soluția pentru cetățenii care doresc să aibă o locuință - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR MM: Construirea de locuințe moderne pentru români, la prețuri reale, poate fi soluția pentru cetățenii care doresc să aibă o locuință

Băncile trebuie să învețe să lucreze și pentru oameni și nu doar împotriva acestora, consideră deputatul și președintele AUR Maramureș, Darius Pop. Construirea de locuințe moderne pentru români, la prețuri reale, poate fi soluția salvatoare pentru cetățenii care doresc să aibă o locuință.

Cetățenii au ajuns să fie sărăciți din cauza inflației, a ratelor mari la bancă și a creșterii necontrolate a prețurilor.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Băncile dețin monopolul în România fără un control minim din partea statului. Așa ne-am trezit, cu dobânzi mari peste noapte, care au ruinat viețile a sute de mii de români, care acum sunt în imposibilitatea de a plăti ratele contractate. Planul Simion poate fi văzut ca și un colac de salvare pentru toți cei care au fost sărăciți de inflație, mărirea ratelor la bancă și creșterea necontrolată a prețurilor. Îl susțin pe Simion la președinția României pentru că PLANUL SIMION este singurul program real, palpabil și benefic pentru toți românii. E timpul pentru o schimbare adevărată.”

DETALII JOS, IN VIDEO!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!