Zetea: În Parlament va fi depus un buget ”bine conturat”, iar dezbaterea parlamentară ar putea fi doar un simulacru prin care vor încerca să mimeze transparența - Ziarul de Maramures

Zetea: În Parlament va fi depus un buget ”bine conturat”, iar dezbaterea parlamentară ar putea fi doar un simulacru prin care vor încerca să mimeze transparența

În 2020, Bugetul de Stat a fost adoptat netransparent, prin asumarea răspunderii Guvernului PNL. În calitate de parlamentar PSD Maramureș lansez un apel către actualul guvern de dreapta să nu repete greșeala de anul trecut, deoarece oamenii trebuie să știe cum se construiește bugetul țării și, cu atât mai mult, avem obligația de a dezbate public cea mai importantă lege a fiecărui an, bugetul, a scris Gabriel Zetea pe pagina sa, de Facebook.

Deputatul de Maramureș consideră că și în acest an, creionarea bugetului la nivel național ”pare să fie o târguială”, iar partidele din Coaliție împart între ele banii cetățenilor.

Gabriel Zetea, deputat de Maramureș: ”Bugetul Guvernului pare să fie și în acest an o târguială politică netransparentă care se poartă în afara Parlamentului și la care iau parte doar între partidele care susțin Guvernul. Partidele din Coaliție împart între ele banii cetățenilor, după propriile interese politice, iar liderii coaliției vorbesc de așa-zise „amendamente” care urmează să fie negociate strict între partidele guvernamentale, în afara oricărui cadru democratic.”

Gabriel Zetea susține că actuala guvernare va depune în Parlament un buget ”bine conturat”, iar dezbaterea va fi doar un simulacru care mimează transparența.

Gabriel Zetea: ”Mai mult, din declarațiile pe care le lansează cei din arcul puterii, reseie faptul că în Parlament va fi depus un buget ”bine conturat”, iar dezbaterea parlamentară ar putea fi doar un simulacru prin care vor încerca să mimeze transparența, însă bugetul să fie deja stabilit în spatele ușilor închise. Asta, în situația în care nu vor alege, încă o dată, varianta nedemocratică de angajare a răspunderii. Nu vom accepta un asemenea joc de putere. Banii statului NU sunt banii unei grupări de oameni care au un singur crez: TOTUL pentru ei, NIMIC pentru români!”

Foto: Gabriel-Valer Zetea, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!