26 de medalii și două cupe câștigate de sportivii lui Dan Goron la competiția Cupa Memorială ”Gyuri Mazsa”, Cluj-Napoca - Ziarul de Maramures

26 de medalii și două cupe câștigate de sportivii lui Dan Goron la competiția Cupa Memorială ”Gyuri Mazsa”, Cluj-Napoca

În perioada 28 – 29 iunie 2024 la Cluj Napoca s-a desfășurat competiția Cupa Memorială ”Gyuri Mazsa”, ediția a IV-a, Taekwon-do ITF. Evenimentul sportiv a reunit 288 de sportivi de la 17 cluburi din țară.

De la CS Știința – Dragonul Baia Mare au participat 34 de sportivi cu vârsta între 6 și 15 ani, două cadre tehnice (antrenor emerit Dan Goron 6 dan și instructor Noemi Goron 1 dan ), trei arbitri ( Remus Catricicău 5 dan, Victor Rohian 2 dan și Alexandra Pop 1 dan ) și numeroși suporteri, părinții sportivilor care ne sunt mereu alături la toate activitațile clubului.

Competiția a fost organizată de către Asociatia Club Sportiv Delta Mixed Martial Arts Academy Cluj și Federatia Romana de Taekwon-do ITF.

Finalul competiției a adus numeroase medalii pentru dragonii băimăreni: 26 medalii (10 de aur + 7 de argint + 9 de bronz), dar și locuri frumoase pe podium la clasamentele pe cluburi, astfel:

Clasament General pe Cluburi la Pre-juniori (Juniori 2 , 13 -15 ani)

1. Delta MMA Academy Cluj-Napoca – locul 1
2. CS Știința – Dragonul Baia Mare – locul 2
3. ITF Dojang Timisoara – locul 3

Clasament General pe Cluburi la Juniori 3 (6 -12 ani)

1. Delta MMA Academy Cluj-Napoca – locul 1
2. ACS JAGUAR ACADEMY MUREȘ – Târgu Mureș – locul 2
3. CS Știința – Dragonul Baia Mare – locul 3

”Mulțumim pe această cale Consiliului Local Baia Mare pentru sprijinul acordat în vederea participării la această competiție frumoasă de Taekwon-do ITF”, a precizat Dan Goron, antrenor emerit 6 Dan și managerul CS Dragonul Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!