Dan Goron și sportivii săi, premiați! Nu uitați, se fac înscrieri la CS Știința-Dragonul Baia Mare - Ziarul de Maramures

Dan Goron și sportivii săi, premiați! Nu uitați, se fac înscrieri la CS Știința-Dragonul Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș și Direcția Județeană de Sport Maramureș a premiat sportivii maramureșeni pentru rezultatele obținute în anul competițional 2023.

De la CS Știința – Dragonul Baia Mare au fost prezenți în Top Sport Maramures 2023 – sporturi neolimpice ca urmare a medaliilor de aur, argint și bronz obținute la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF și la Campionatul European de Taekwon-do ITF , sportivii Dora Ivasuc , Cosmin Zetea , Erik Peter , Carolina Petky și Ștețco Rareș dar si cadrele tehnice care ii pregătesc la club , antrenor emerit Dan Goron 6 dan și instructor Remus Catricicău 5 dan.

Vă reamintim că, la CS Știința – Dragonul Baia Mare se fac înscrieri astfel că, cei care doriți să faceți mișcare sunteți așteptați la SALĂ! Înscrierile se fac pentru grupele de vârstă 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-18 ani, +18 ani. Antrenamentele sunt coordonate de către antrenor emerit Dan Goron 6 dan. Pentru informații și înscrieri la numărul de telefon 0744753754 sau mesaj pe whatsapp sau messenger.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!