Elevii lui Dan Goron s-au întors cu 7 medalii de AUR de la Deva - Ziarul de Maramures

Breaking News

Elevii lui Dan Goron s-au întors cu 7 medalii de AUR de la Deva

În perioada 30 iunie – 1 iulie 2023 la Deva s-a desfășurat Cupa Cetății la Taekwon-do ITF unde au participat 326 de sportivi de la 17 cluburi din țară.

Clubul Sportiv Știința Dragonul Baia Mare a participat cu un numar de 27 de sportivi, 4 arbitri si 3 cadre tehnice si a obtinut 31 de medalii după cum urmează:  7 de aur +13 de argint +11 de bronz. Acestea au fost obținute la probele: lupta, tull individual, tull echipa, tehnici speciale, forta – dinamometru, speedkick).

Lotul a fost condus de catre antrenor emerit Dan Goron 6 dan, iar rezultatele obtinute au fost cele planificate. Arbitrii care au reprezentat clubul au fost : Nedila Rafael 1 dan, Tudor Popișteanu 1 dan, Carolina Petky 1 dan, Ariana Libotean 1 gup.
Cadrele tehnice care s-au ocupat de sportivi au fost : antrenor emerit Dan Goron 6 dan, instructor Remus Catricicau 5 dan si instructor Radu Dărăban 2 dan.

”Competitia a fost de mare anvergura si a fost o buna verificare pentru sportivii cu varste cuprinse intre 6-15 ani”, a precizat antrenorul emerit Dan Goron.

Inscrie-te la clubul lui Dan Goron și vei fi pe plus! Dan Goron: Sănătatea înseamnă mișcare!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!