Fetele de la Minaur revin la muncă pe 10 iulie - Ziarul de Maramures

Breaking News

Fetele de la Minaur revin la muncă pe 10 iulie

Echipa feminină de handbal a CS Minaur își va relua pregătirile în vederea abordării sezonului 2023-2024 pe data de 10 iulie. Momentan, jucătoarele sunt în vacanță, dar au planuri clare de antrenament personal în această perioadă, pentru a reveni apte de muncă la data stabilită, scrie minaur.ro.

În data de 12 iulie va avea loc vizita medicală, iare în perioada 17-24 iulie este prevăzut un stagiu de pregătire centralizată la Székesfehérvár (Ungaria). În acest stadiu, Minaur va disputa două jocuri de pregătire în companie echipei naționale a Japoniei, precum și unul cu echipa Alba Fehérvár.

În 4-5 august se va disputa un turneu în Baia Mare, la care vor participa: Corona Brașov, HC Zalău, MKS Lublin și CS Minaur. Mai apoi, în 11-12 august este programat un turneu la Zalău, iar în perioada 18-20 august un ultim turne, la Lublin (Polonia).

Nu se cunoaște încă data exactă în care va începe Liga Florilor, întrecere care va fi precedată de Supercupa României. Din surse neoficiale, Liga Florilor va debuta în ultimul weekend din luna august sau în primul din luna septembrie.

Foto: CS MINAUR

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!