Fotbal: Dinamo are ca obiectiv câştigarea Cupei României - Ziarul de Maramures

Fotbal: Dinamo are ca obiectiv câştigarea Cupei României

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu

FC Dinamo are ca obiectiv câştigarea Cupei României în acest sezon, a declarat, marţi, antrenorul Ionel Gane, după tragerea la sorţi a optimilor competiţiei, în care formaţia sa va întâlni FCSB.

„Eram pe teren, la Săftica, la ultimul antrenament dinaintea acestei deplasări, nu aveam cum să văd tragerea. Nu mă aşteptam să ne întâlnim în această fază a competiţiei. Este, cu siguranţă, cel mai important meci al , un duel aşteptat de toţi suporterii noştri. Nici în turul trecut al Cupei României nu am întâlnit un adversar facil. Nu am avut un meci uşor, am eliminat Viitorul lui Gică Hagi când alte echipe au jucat cu adversari de liga a doua. Cupa României rămâne unul dintre obiective în acest sezon”, a declarat Ionel Gane într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a clubului bucureştean.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Partidele din cadrul optimilor Cupei României se vor disputa la 10 februarie, de la ora 13:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!