Handbal masculin: Minaur face un pas important pentru păstrarea locului 5 în Liga Zimbrilor - Ziarul de Maramures

Handbal masculin: Minaur face un pas important pentru păstrarea locului 5 în Liga Zimbrilor

Locul 5, cam acesta este obiectivul realist pe care îl poate realiza acum CS Minaur Baia Mare în Liga Zimbrilor. Un prim pas a fost făcut, după succesul de duminică dimineața, 23-21 cu SCM Politehnica Timișoara, în cadrul etapei a 25-a. Un succes conturat cu greutate, după multă muncă pe teren, dar pe deplin meritat, echipa băimăreană fiind ceva mai pragmatică, scrie minaur.ro.

În acest turneu mai sunt două meciuri, respectiv cu Steaua (marți, ora 15.50, TVR 2) și cu Făgăraș (miercuri), iar dacă Minaur câștigă, echipa se poate gândi chiar și la un loc patru.

SCM Politehnica Timișoara – CS Minaur Baia Mare: 21-23 (11-11)

În ceea ce privește meciul cu sportivii timișoreni, acesta a avut o primă repriză foarte echilibrată, care a început cu un “pumn în cap” pentru bănățeni, aceștia pierzându-l pe Cristian Fenici chiar în minutul 2, acesta văzând cartonașele roșu și albastru după un fault dur la Buzle (foarte periculos). Un mare handicap pentru Poli, care a trebuit să se descurce cu Aron Dedu pe postul de coordonator. Băimărenii au pregătit un marcaj excelent la Marius Sadoveac, fost jucător și la Minaur, care a reușit să înscrie un singur gol din acțiune. De asemenea, ne-am apărat foarte bine la jocul cu pivotul, mai ales că Vlad Caba a ales în majoritatea atacurilor echipei sale să scoată portarul și să joace în șapte. Tactica n-a mers grozav, Minaur reușind și două goluri din poartă în poartă.

De la jumătatea părții a doua, 17-17 (46), Minaur a pus stăpânire pe joc, s-a apărat foarte bine, portarul Ciobanu a scos câteva mingi în momente esențiale ale jocului și astfel Minaur a obținut toate cele trei puncte. La 20-22 (55), Cioboanu a scos o mingea la Năstăsie, în situație de unu la unu, apoi Cristescu a fost eliminat. Kotrc a scos apoi un 7m, Căbuț l-a transformat, iar golul lui Barros din final n-a mai contat.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!