Uneori fotbalul e nedrept - Ziarul de Maramures

Uneori fotbalul e nedrept

Demarând seria jocurilor din play-out cu un avans de șapte puncte în clasament, după ce anterior în ultima etapă a sezoului regulat au irosit oportunitatea de a accede în faza play-off-ului după un 0-2 acasă cu C.S.M.Alexandria, „leoaicele” aveau să poposească la Baia Mare din postura de lideră a play-out-ului având un avans de 12 puncte față de principala urmăritoare Ladies Târgu Mureș respectiv 13 puncte față de A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare.

Însă și așa „domnițele râului” reușesc să gestioneze excelent startul de partidă ce a aparținut din punct de vedere al posesiei teritoriale formației oaspete. Cel mai important moment al primei reprize a adus-o în prim plan pe căpitanul formației băimărene Dariana Indrei cea care în minutul 31 în urma executării unei lovituri libere directe de la circa 35 de metri a fost foarte aproape de a înscrie, intervenția providențială a goalkkeperului de origine egipteană Shehata Maha, a făcut însă ca scorul să rămână imaculat până la pauză.

În actul secund s-a menținut același echilibru valoric, jocul pe contre fiind preferatul ambelor combatante. Odată cu trecerea timpului îndârjirea din teren a făcut ca intervențiile asistenței medicale să fie tot mai prezentă în suprafața de joc. Cu un plus de prospețime pe final de joc, „leoaicele” au reușit să decidă oarecum nemeritat soarta jocului cu 18 minute înainte de final, atunci când Andrada Vanu a fost angajată pe un culoar în suprafața de pedeapsă de unde înscrie pentru 1-0 în ciuda ieșirii dintre buturi a portarului Krisztina Szoke Nagy.

Finalul de sezon rămâne unul incandescent în contextul în care fetele noastre mai au de disputat trei meciuri pe propriul teren, plus alte patru în deplasare, ultimele patru jocuri ale stagiunii 2021-2022 fiind programate toate pentru luna mai. Șansele de menținere în eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc rămân încă intacte în condițiile în care băimărencele beneficiază de aprortul propriului teren în confruntările cu toate cele trei formații aflate în partea inferioară a clasamentului; Banat Girls Reșița, Universitatea Galați respectiv C.S.S.Târgoviște.

A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare – A.C.S.Piros Security Arad 0-1 (0-0)
Divizia A fotbal feminin Etapa 4 play-out

Sâmbătă 26 martie 2022 ora 15.00
Stadionul Viorel Mateianu
Arbitrii: Marius Omuț (Satu Mare), Cristian Dumitru Gozman Pop (Oradea), Florentin Cosmin Andrei (Oradea)
Marcatoare: Andrada Vanu (72)
Cartonașe galbene: Marinela Cotoș (37) / Bianca Granados (32), Izabella Varga (41), Lidia Cauni (51), Melisa Olaru (90)
A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare: 12.Krisztina Szoke Nagy – 18.Camelia Daneliuc, 3.Gabriela Țițu, 6.Diana Butuza, 17.Denisa Șut – 7.Laura Desmerean, 9.Alexandra Buftea, 10.Dariana Indrei-cpt, 5.Georgiana Marița – 16.Paula Gavriș, 8.Marinela Cotoș
Antrenori: Dariana Indrei, Krisztina Szoke Nagy
A.C.S.Piroș Security Arad: 20.Shehata Maha Eldemrdash – 15.Lidia Cauni, 7.Bianca Granados, 13.Adelina Ion Coni, 5.Andreea Conescu – 19.Elisa Ruth Bozian-cpt, 8.Estera Prunar, 91.Elmetwally Salwa Mansour, 2.Carla Kugler – 9.Izabella Varga, 14.Andrea Balas
Rezerve: 11.Andrada Vanu, 3.Andrada Jarnea, 10.Melisa Olaru, 4.Gianina Dragana Stanoiev
Antrenori: Dan Cuedan

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!