Valentin Iancu-Ionadi a cucerit două medalii de argint la Campionatele Europene de haltere de la Moscova - Ziarul de Maramures

Valentin Iancu-Ionadi a cucerit două medalii de argint la Campionatele Europene de haltere de la Moscova

Sportivul român Valentin Iancu-Ionadi a cucerit două medalii de argint, duminică, la cat. 55 kg, în cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Moscova, notează Agerpres.

Iancu-Ionadi (CS Olimpia) a obţinut argintul la aruncat, cu 140 kg, şi la total, cu 248 kg, în timp ce la stilul smuls s-a clasat pe 5, cu 108 kg.

Tot la cat. 55 kg, Marian Luca (CS Dinamo) a încheiat pe 6 la smuls, cu 107 kg, pe 4 la aruncat, cu 130 kg, ratând încercări la 134 kg şi 136 kg, iar la total a ocupat locul 6, cu 237 kg.

La feminin, în limitele cat. 55 kg, Andreea Cotruţa, care a câştigat Grupa B, a încheiat pe 6 la smuls, cu 87 kg, pe 12 la aruncat, cu 102 kg, iar la total a fost a 8-a, cu 189 kg.

Bilanţul României după două zile de competiţie este de trei medalii de aur, patru de argint şi una de bronz.

România participă cu 9 sportivi, 7 la feminin şi 2 la masculin, la Campionatele Europene de la Moscova, în perioada 3-11 aprilie, obiectivul stabilit de Federaţia Română de Haltere fiind câştigarea a trei medalii.

Foto-Federatia Romana de Haltere/facebook

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!