Sfârșit de săptămână în siguranță cu Jandarmeria Maramureș

Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Maramureș intensifică acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, jandarmii maramureșeni execută misiuni specifice atât independent, cât și în cooperare cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele CS Minaur Baia Mare-CSM Focșani 2007, meci care se va desfășura la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, sâmbătă, 16 octombrie începând cu ora 11:00. Tot jandarmii vor fi prezenți în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Piaţa Libertăţii din Baia Mare unde se desfășoară evenimentul ,,Festivalul mediteranean”.

Totodată angajații Jandarmeriei Maramureș vor asigura din punct de vedere al ordinii şi siguranţei publice activitățile sportive din cadrul concursului de alergare montană „Mogoșa Race 2”-Mogoșa, cu startul de la domeniul Mogoșa, care va avea loc mâine, 16 octombrie începând cu orele 09:00.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”În ceea ce priveşte zona montană a judeţului Maramureș, jandarmii acționează pentru îndrumarea, informarea turiştilor, acordarea de asistenţă persoanelor aflate în dificultate în zona montană, precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc atingere normelor de convieţuire socială. Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.”

În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!