Vezi aici, programul colectării deșeurilor voluminoase pentru Baia Mare

Deșeurile voluminoase vor fi colectate în Baia Mare prin intermediul unor campanii trimestriale. Derularea acestor campanii este o obligație contractuală pe care operatorul nu a respectat-o în anii trecuți. Conducerea executivă a ADIGIDM a impus operatorului ca din acest an să deruleze aceste campanii în municipiu, a precizat Romeo Dobocan, șef ADI Deșeuri Maramureș.

Prima campanie de colectare deșeuri voluminoase în Baia Mare va avea loc în intervalul 28.03 – 08.04. Intră în categoria deșeurilor voluminoase: mobilier, saltele, covoare, plăpumi, obiecte sanitare, jucării de mari dimensiuni.

NU intră în cadegoria deșeurilor voluminoase deseurile vegetale, deșeurile din construcții și demolări, deșeurile electrice și electrocasnice.

📢 Pentru zona de case a Băii Mari campania se va derula în perioada 28.03 – 01.04.2022. Ridicarea deșeurilor voluminoase va avea loc în cadrul campaniei DOAR în ziua în care se colectează deșeul menajer rezidual de pe strada pe care locuiți. Deținătorul de deseuri are obligația să le scoată la poartă până la ora 10 a zilei în care este programată colectarea.

📢 Pentru zona de blocuri deseurile vor fi preluate, în principal, de la punctele de pre-colectare. În cazul deșeurilor de mari dimensiuni (ex-dulapuri) deținătorul de deșeu are posibilitatea să sune la operator și să i se preia mobilierul de la scară, cu respectarea datei de ridicare a deșeurilor voluminoase pe cartier.

Colectarea se va face după următorul program:

❗Cartier Gării + Cartier Traian 05.04.2022
❗Cartier V. Alecsandri 06.04.2022
❗Cartier Republicii + Cartier Depozitelor 07.04.2022
❗Cartier Săsar + Cartier Progresului 08.04.2022

♦️ Pe perioada campaniei ridicarea deșeurilor este GRATUITĂ.

♦️ Pentru informații suplimentare și programări puteți să sunați la următoarele numere de telefon puse la dispoziție de către Drusal: 0737-155409 sau 0262-223004!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!