Jandarmii vor fi prezenți atât la evenimentele din acest weekend, cât și în zona stațiunilor montane

Și în acest sfârșit de săptămână jandarmii maramureșeni sunt la datorie, acţionând atât independent cât și în cooperare cu alte instituţii cu atribuții în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, jandarmii vor fi prezenți la desfășurarea următoarelor evenimente ce vor avea loc pe raza județului nostru:

-Sâmbătă și duminică, începând cu ora 09:00, pe terenurile de sport ale Colegiului de Arte Baia Mare se va desfășura competiția sportivă ,,Regii străzii” iar în Parcul Grădina Morii din Sighetu Marmației are loc campania de promovare „Bucurie în mișcare”.
-Duminică, începând cu ora 07:00, în municipiul Baia Mare pe traseul Piaţa Revoluţiei- strada Culturii-Bulevardul Bucureşti-Value Center-Bulevardul Bucureşti-strada 22 Decembrie- strada Avram Iancu- strada Andrei Mureşan- strada Gheorghe Şincai – Piaţa Revoluţiei se va desfășura un concurs de alergare, iar începând cu ora 18:00 în Parcul Regina Maria din Baia Mare va avea loc un eveniment pentru promovarea tineretului în domeniul artistic.

Totodată, jandarmii de la Posturile Montane Şuior, Cavnic, Valea Vaserului şi Borşa sunt prezenţi în zona staţiunilor montane şi pe traseele turistice, intensificând acţiunile în zona de competenţă şi în mod deosebit acolo unde este posibil să se producă evenimente, fiind pregătiţi să intervină în diferite situaţii.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”Pe această cale, adresăm rugămintea cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, să respecte legislaţia în vigoare şi recomandările făcute de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, iar prin măsurile pe care le-am pregătit vom avea grijă ca fiecare cetăţean să petreacă acest sfârșit de săptămână în condiţii de siguranţă şi reamintim faptul că cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!