Premieră cinematografică-“House of Gucci”, semnat de Ridley Scott

După debutul său strălucit în cinematografiei cu “A Star is Born” (2018), Lady Gaga revine pe marile ecrane cu “House of Gucci”, un ambiţios şi foarte aşteptat film al lui Ridley Scott, care dezvăluie intrigile şi pasiunile ce pulsează în spatele uneia dintre cele mai celebre case de modă, potrivit EFE şi site-ului Imdb, titrează Agerpres.

“House of Gucci”(“Casa Gucci”), care s-a lansat vinerea trecută în cinematografele din Statele Unite, are o distribuţie de vedete din care mai fac parte Adam Driver, Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek şi Jared Leto. Însă vedeta incontestabilă este Lady Gaga, care o interpretează pe Patrizia Reggiani, piesa cheie din asasinarea care a zguduit casa Gucci, unul dintre cele mai mediatizate evenimente din istoria recentă a Italiei.

Filmul este inspirat din cartea “The House of Gucci: A sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed”, scrisă de Sara Gay Forden şi publicată în 2001. Pelicula prezintă povestea spectaculoasă a familiei Gucci, plină de momente tensionate, care au culminat cu uciderea lui Maurizio Gucci.

Patrizia Reggiani a fost condamnată pentru că a ordonat asasinarea fostului ei soţ, Maurizio Gucci (interpretat de Adam Driver), împuşcat de un ucigaş plătit, în 1995, la Milano. Maurizio Gucci era nepotul lui Guccio Gucci, fondatorul firmei şi care a condus casa de modă între 1983 şi 1993.

Întinsă pe trei decenii, acţiunea din “House of Gucci”, presărată cu poveşti de dragoste, trădare, decadenţă, răzbunare, şi, în final, crimă, ilustrează puterea unui nume şi cât de departe poate merge o familie pentru a-şi menţine puterea.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!