Adrian Todoran, președinte PMP MM: Gabriel Zetea dă dovadă de slăbiciune - Ziarul de Maramures

Breaking News

Adrian Todoran, președinte PMP MM: Gabriel Zetea dă dovadă de slăbiciune

Nu găsește un om care sa se bată cu Cătălin Cherecheș

Adrian Todoran, președintele PMP Maramureș a fost prezent vineri, 7 iulie, la emisiunea ALTERNATIVE realizată de jurnalista Ana Avram.

Cei doi au discutat despre cazul profesoarei de la Colegiul Național Pedagogic ”Regele Ferdinand” Sighetu Marmației, care are un comportament nedidactic în relaționarea cu elevii și părinții la clasele la care predă materiile de Limba și literatura Română și Latină.

Adrian Todoran, președinte PMP Maramureș: ”Presa a făcut o analiză corectă. Tot la dumneavoastră pe ziar am văzut declarația inspectorului general de la ISJ Maramureș. Domnul inspector spune că aceste cazuri sunt de 5 ani de zile. Este inadmisibil să fii inspector general și să spui că aceste cazuri au fost semnalate și de alți părinți, de 5 ani de zile și tu să nu faci nimic. Nici nu știu ce este mai grav…Atitudinea profesorului sau atitudinea celor din Inspectoratul Școlar și mă refer la conducerea Inspectoratului. Ce a așteptat? E rușinoasă declarația actualului inspector general.” (DECLARATIILE INTEGRALE in VIDEO SUS!)

Un alt subiect abordat a vizat parteneriatul dintre primarul Cherecheș și PSD Maramureș.

Cum poate influența soarta viitorului candidat CJ Maramureș, candidatura lui Cătălin Cherecheș din partea PSD Maramureș pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare?

Adrian Todoran, președinte PMP Maramureș: ”Din toată acestă combinație politică cel mai câștigat (…). S-au dus la ușa lui și au bătut la ușă. Apoi, ”șefu putem intra? Imediat!” După 5 minute: ”Șefu, putem intra?” (…) Așa văd eu, faptul că PSD (…).” Răspunsul INTEGRAL în VIDEO SUS!

Adrian Todoran va fi din nou prezent în emisiunea ALTERNATIVE luni, 31 iulie 2023.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!