Călin Bota, deputat: Panourile fotovoltaice vor reduce costurile cu energia și vor asigura o dezvoltare sustenabilă a spitalului - Ziarul de Maramures

Breaking News

Călin Bota, deputat: Panourile fotovoltaice vor reduce costurile cu energia și vor asigura o dezvoltare sustenabilă a spitalului

Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va beneficia de panouri fotovoltaice care vor asigura consumul propriu de energie electrică, conform contractului semnat de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș,și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Contractul are o valoare de circa 8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurata prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”E un proiect important pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, care odată implementat va reduce costurile cu energia și va asigura o dezvoltare sustenabila a spitalului. Mulțumesc ministrului Marcel Boloș și întregii echipe de la MIPE pentru sprijinul pe care îl acordă proiectelor județului Maramureșului finanțate din fonduri europene și îl felicit pe colegul meu Ionel Bogdan pentru perseverența arătată în atragerea banilor europeni în Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!