(FOTO)Călin Bota, deputat: Obiectivele asumate de Marcel Boloş se vor reflecta în creșterea economica a țării - Ziarul de Maramures

(FOTO)Călin Bota, deputat: Obiectivele asumate de Marcel Boloş se vor reflecta în creșterea economica a țării

În ședința Comisiilor reunite de buget-finanțe, am audiat şi avizat favorabil candidatura lui Marcel Boloş pentru funcția de ministru al Finanțelor, transmite deputatul PNL Maramureș, Călin Bota.

”Cu Marcel Boloş am lucrat direct la Ministerul Investițiilor şi Proiectelor Europene, atât în calitate de secretar de stat, cât şi de consilier personal al ministrului şi cunosc capacitatea sa de muncă, onestitatea şi profesionalismul său. De aceea, am convingerea că experiența şi puterea sa de muncă se vor concretiza într-un mandat de succes la Ministerul Finanțelor. Obiectivele asumate de Marcel Boloş, precum consolidarea fiscal-bugetară, sustenabilitatea finanțelor, creșterea economică sustenabilă, printr-un program de investiții publice ambițios, monitorizarea atentă a evoluției deficitului, alături de îmbunătățirea colectării creanțelor sunt măsuri care se vor reflecta în creșterea economica a țării”, a precizat liberalul Călin Bota.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!