Darius Pop, deputat AUR: ”E necesară educația politică a românilor. Aceștia au început deja să vadă altfel politica” - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat AUR: ”E necesară educația politică a românilor. Aceștia au început deja să vadă altfel politica”

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop este unul din cei mai tineri parlamentari din acest mandat. Demnitarul a acceptat invitația jurnalistei Ana Avram de a participa într-un talk-show tv, transmis pe ziaruldemaramures.ro.

În cadrul emisiunii, deputatul Darius Pop a răspuns la obiect tuturor întrebărilor adresate. La începutul emisiunii, acesta a venit cu câteva mărturisiri din viața sa, personală, pentru ca cei care doresc să-l cunoască și știe Cine este omul și deputatul AUR, Darius Pop? Tot demnitarul a punctat faptul că, membrii organizației, înainte de intrarea în Parlament, au avut parte de o perioadă mai grea.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Înainte de a intra în Parlament, nu am avut sprijinul presei. Doream să ne prezentăm proiectul, care este unul nationalist, pentru oameni, pentru cetățeni. Chiar dacă a fost greu, am muncit foarte mult. Am fost pe lista AUR, la alegerile parlamentare, pentru că am fost unul din fondatorii AUR în județul Maramureș. Am fost în permanență alături de președintele George Simion, președintele Partidului AUR și am militat și încă militez pentru susținerea doctrine pe care AUR o are. Așa am ajuns să punem în practică acest proiect frumos care este format preponderent din tineri.”

Deputatul a prezentat câteva informații referitoare și la Acțiunea 2012, menționând că, din prisma sa, românii trebuie să aibă o educație politică.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Am fost un grup de tineri patrioți în Acțiunea 2012, o asociație înființată de George Simion. Vreau să vă spun că am pornit pe această cale a patriotismului tocmai din dorința de a schimba ceva pentru țara noastră. Păcat că din cauza politicii și a anumitor grupuri de interese țara noastră se distruge sistematic, iar noi trebuie să punem piciorul în prag, ceea ce am și făcut. Revenind la subiect, acest tineri patrioți a militat și încă militează pentru unire, unirea teritorială, precum și pentru unirea morală a tuturor românilor pentru că suntem dezbinați sistematic pe diferite criterii, așa cum am mai spus. Am fost prezenți la multe activitățile culturale-naționale, ne-am comemorat eroii, ne-am cerut drepturile și am protestat pentru drepturile tuturor românilor etc. Au trecut anii și am fost răsplătiți cu amenzi și de multe ori am fost și agresați de către autorități desi noi protestam pașnic pentru câteva idealuri naționaliste-românești. (…) Ne-am dat seama că nu e o soluție pentru că nimeni nu ne va asculta și că va trebui să luptăm cu armele lor. Românul știe prea puține despre ceea ce se întâmplă în Parlamentul României. Chiar și așa, românii au început să vadă altfel politica și să înțeleagă ce înseamnă o declarație politică, un proiect legislativ, o inițiativă legislativă, ce înseamnă Camera Deputaților, Senatul, iar acest lucru a început să se întâmple odată cu transmisiunile noastre din Parlament. Considerăm că e necesară educația politică a românilor, la nivel național”.

Deputatul Darius Pop a venit și cu câteva precizări referitoare și la perioada pandemiei în timpul căreia a fost încălcată Constituția României. Aici menționăm că, AUR a fost singura formațiune politică, care a miltat împotriva restricțiilor care vizau obligativitatea vaccinării sau condiționarea de a fi vaccinat/testat pentru a putea fi în câmpul muncii. Prin demersurile întreprinse de parlamentarii AUR, dar și de organizațiile din teritoriu, aceștia au protestat masiv pentru ca drepturile și libertățile prevăzute în Constituția României să fie respectate de autoritățile care în mod abuziv le-au încălcat.

Referitor la colaboarea pe care demnitarul o are cu reprezentanții Primăriei Municipiului Baia Mare, acesta și-a manifestat deschiderea pentru a veni în sprijinul comunității.

La ora actuală, organizația AUR Maramureș, la nivel de județ, se clasează între primele partide politice, cel puțin așa spun sondajele. Despre cine și de ce se dorește denigrarea AUR, dar și despre restul subiectelor puteți găsi răspunsurile urmărind EMISIUNEA LIVE de mai jos.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!