Darius Pop, deputat AUR: Școala este un factor esențial al continuitații unui popor sănătos - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat AUR: Școala este un factor esențial al continuitații unui popor sănătos

Deputatul AUR Maramure, Darius Pop a notat pe pagina sa, de Facebook, un scurt mesaj pentru elevii care de ieri au început școala.

“Cum arată azi școala, va arăta mâine țara” ne-a spus Spiru Haret. Școala este un factor esențial al continuitații unui popor sănătos. Pe această cale urez tuturor copiilor un început de școală productiv și plin de dragoste, de învățătură și țară!”, a scris demnitarul.

***

Darius Pop a fost ales deputat AUR în circumscripția electorală nr.26 Maramureș la alegerile parlamentare din anul 2020. Demnitarul face parte din Comisia de Cultură în cadrul Parlamentului, în calitate de secretar.

Referitor la activitatea parlamentară, deputatul Darius Pop a propus 30 de inițiative legislative, un proiect de hotărâre, două întrebări și interpelări, trei declarații politice și o moțiune.

Vă reamintim faptul că, toți demnitarii AUR nu au avut parte de vacanța parlamentară. Aceștia au muncit cot la cot cu membrii organizațiilor AUR, în cadrul Campaniei ”AUR TE AUDE!”. Cetățenii/primarii/etc. indiferent de culoarea politică sau fie ei apolitici, chiar și acum, se pot îndrepta spre membrii AUR pentru găsirea de soluții la problemele cu care se confruntă. Campania s-a derulat până la data de 31 august 2022.

La ora actuală, organizația AUR Maramureș, la nivel de județ, se clasează între primele partide politice, cel puțin așa spun sondajele.

Darius Pop, deputat AUR: E necesară educația politică a românilor

Deputatul Darius Pop, membru în Biroul Național AUR

George Simion a fost în Maramureș

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!