Darius Pop, deputat: Este important să promovăm proiectele care contribuie la dezvoltarea județului Maramureș - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat: Este important să promovăm proiectele care contribuie la dezvoltarea județului Maramureș

Deputatul AUR Maramureș, Darius Pop, alături de medicul Costache Chertif, a avut o întâlnire cu conducerea partidului AUR în cadrul căreia s-a discutat despre propuneri de miniștri și parlamentari.

”În cadrul întâlnirii noastre recente cu conducerea partidului AUR, am avut onoarea să discutăm despre propunerile de miniștri și parlamentari, alături de domnul doctor Costache Chertif. În timpul acestor interviuri, am subliniat importanța reprezentării Maramureșului la cel mai înalt nivel și ne-am exprimat angajamentul ferm de a aduce în față cele mai bune soluții și cei mai competenți specialiști”, a precizat Darius Pop.

Colaborarea cu dr. Costache Chertif reprezintă un parteneriat solid pentru AUR.

”Ne-am pregătit temeinic pentru a susține interesele județului nostru și pentru a promova proiecte care să contribuie la dezvoltarea economică și socială a Maramureșului. Colaborarea noastră cu domnul doctor Chertif reprezintă un parteneriat solid, bazat pe expertiză și viziune, menite să ofere un viitor mai bun pentru toți locuitorii zonei noastre. Suntem încrezători că, împreună cu echipa AUR, vom reuși să implementăm soluții eficiente și durabile, care să răspundă nevoilor reale ale comunității noastre. Maramureșul merită o reprezentare puternică și dedicată, iar noi suntem pregătiți să ne asumăm această responsabilitate”, a punctat deputatul Darius Pop.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!