Pachetul austerității promovat de guvernarea PSD-PNL va distruge mediul de afaceri românesc - Ziarul de Maramures

Pachetul austerității promovat de guvernarea PSD-PNL va distruge mediul de afaceri românesc

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”Într-un moment în care românii se confruntă cu multiple provocări și dificultăți economice, premierul Marcel Ciolacu a propus și promovat, cu sprijinul PSD și PNL, și girat de președintele Klaus Iohannis, un pachet de măsuri fiscale care nu fac decât să adâncească suferința populației și să pună o presiune copleșitoare asupra mediului de afaceri din România.

Demnitarul consideră că aceste măsuri fiscale nu au rolul de a susține economia românească, ci de a masca incompetența crasă cu care au fost concepute și adoptate și care se face vinovată de tot dezastrul economic în care ne aflăm.

”Cu toate că Guvernul Ciolacu a promis inițial că va scuti populația de orice impozitare suplimentară și că va sprijini mediul de afaceri, realitatea este cu totul alta. Măsurile fiscale aprobate sub conducerea lui Ciolacu includ creșterea unor taxe și impozite, care vor lovi în special buzunarul cetățenilor obișnuiți și în afacerile românești. Toate aceste nenorociri fiscale aprobate vor duce la creșterea prețurilor pentru produsele și serviciile de zi cu zi. Asta înseamnă că românii vor plăti mai mult pentru alimente, medicamente, combustibil și multe altele, reducând astfel puterea de cumpărare și nivelul de trai al cetățenilor. În momente de criză și incertitudine, românii așteaptă de la liderii lor să le ofere sprijin și să protejeze interesele naționale”, a mai consemnat pe pagina sa, de Facebook, Darius Pop, deputat AUR Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!