LIVE. Bogdănel Gavra candidează pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare. Sesizări și soluții pentru băimăreni - Ziarul de Maramures

Breaking News

LIVE. Bogdănel Gavra candidează pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare. Sesizări și soluții pentru băimăreni

Consilierul local Bogdănel Gavra candidează pentru fotoliul de primar al Municipiului Baia Mare. Anunțul oficial a fost făcut astăzi, 19 februarie, pentru prima dată în cadrul emisiunii ALTERNATIVE, moderată de jurnalista Ana Avram. Bogdănel Gavra a fost prezent în cadrul emisiunii și a confirmat.

Bogdănel Gavra, candidat la Primăria Municipiului Baia Mare: ”Consider că experiența acumulată în cei 20 de ani de administrație publică locală îmi arată faptul că pot să fiu un posibil pretendent la această funcție. Întotdeauna m-am îndreptat spre băimăreni și nu spre grupurile de ineterese. Pentru cei care nu mă cunosc, din punct de vedere educațional am trecut de toate etapele (…) Am un grup de entreprenori care doresc să vină să investească în Municipiu Baia Mare. Asteaptă să vadă ce va fi în acest an. Trebuie să deschidem zonele industriale, antreprenoriale ca să se dezvolte orașul (…)”.

CLICK:

BM. ”Halcă” de carne la grătar cu…sârmă ”rumenită”. Replică, ospătar: ”Ne cerem scuze! Se mai întâmplă!”. Serios?

Baia Mare a primit statutul de staţiune turistică de interes naţional. Inițiativa aparține fostului primar Cătălin Cherecheș

BM. Procesiune religioasă ”Rugăciunea Calea Crucii”, ziua și traseul în știre!

Mai mult, Gavra a vorbit despre studiile superioare pe care le are, printre care două masterate și un doctorat în sociologie. Acesta a vorbit și despre familia sa, dar și despre motivul pentru care își dorește să ajungă primar. Lucrează la o platfomă viabilă pentru Municipiul Baia Mare, care are la bază soluții pertinente pentru problemele cu care se confruntă orașul, reședință de județ (VIDEO SUS).

În ceea ce privește tineretul/adolescenți/copii și chiar adulți, Gavra intenționează să implementeze un proiect pilot care să meargă pe latura sportivă, respectiv să facă terenuri de sport în fiecare cartier băimărean (VIDEO JOS-Model HELSINKI) Alte puncte din platforma consilierului local Bogdănel Gavra le descoperiți în VIDEO SUS-pensionari, sănătate, sport, antreprenoriat.

*Stiați că🫣in anul 2024, in Baia Mare există un drum care se termina intr-o albie? Despre acest subiect, dar si despre statia de autobuz inundata la fiecare ploaie, despre un alt drum „dantelat” si despre cei care au o fixatie cu taiatul copacilor din Baia Mare, discutam tot cu Bogdanel Gavra, consilier local al Munincipiului Baia Mare, în VIDEO SUS!

CLICK:

S-a montat prima pergolă. Alte trei urmează să fie montate în Baia Sprie și Chiuzbaia

Noi reguli. Resistematizarea circulației pe str. Petofi Sandor, zona Colegiul de Arte, Baia Mare

Patru zone importante din Borșa vor avea iluminat public modern. Valoarea proiectului este de 650.000 euro

Baia Sprie. Plantări, toaletări și lucrări de întreținere făcute de Direcția de Utilități Publice

Șantiere noi în orașul Vișeu de Sus. Un bloc și o grădiniță au intrat în renovare

Plata pensiei făcută de Casa Județeană de Pensii Maramureș. Informații importante și alte detalii, aici!

Linia 20 URBIS din 1 martie 2024. Autobuzele vor circula la interval de 60 de minute. Vezi aici, traseul liniei 20

Trei comedii cu final surprinzător. Iubitorii de teatru sunt invitați la o porție de umor garantat

Ce este dermatita de contact? Peste 3.700 alergeni de contact identificați până în acest moment

Două persoane au ajuns la UPU Baia Mare, în urma unui accident rutier

Le-a ridicat scheletul metalic al casei parțial, după care s-a făcut nevăzut cu miile de euro. Acesta a ajuns în Centrul de Reținere Maramureș

53 de permise auto reținute de polițiștii maramureșeni

  • si parcuri d-le Gavra. ne-am saturat de betoane cauciucuri si materiale de proasta calitate care pun in pericol siguranta copiilor nostri. parcuri cu multa verdeata.
    O alta chestiune ar fi traficul rutier.A devenit pur si simplu infernal. Mii de masini ambalate zilnic pe bld-ul Republicii de parca sensul giratoriu este linia de finish.
    Si ca nota de incheiere, tot ce sper, e sa nu fie doar vorbe dulci pentru promovarea campaniei.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!