Pasajul suprateran de la Italsofa, o investiție de infrastructură rutieră importantă pentru Baia Mare - Ziarul de Maramures

Pasajul suprateran de la Italsofa, o investiție de infrastructură rutieră importantă pentru Baia Mare

Pasajul suprateran de la Italsofa, o investiție de infrastructură rutieră importantă pentru Baia Mare și pentru județul Maramureș, intră în linie dreaptă, precizează deputatul liberal Călin Bota.

Patru companii au depus oferte. Este vorba despre CONREP, FREYROM, DRUM INSERV ȘI ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ, iar după finalizarea verificărilor de către Comisia de evaluare, va fi desemnată firma câștigătoare și se va semna contractul pentru realizarea pasajului.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Proiectul, în valoare de 15 milioane de euro, va fi finanțat din fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență- PNRR, durata de execuție fiind de 12 luni de la atribuirea contractului. Pasajul suprateran de la Italsofa va fluidiza traficului din zonă și va asigura conexiunea cu centura ocolitoare a municipiului Baia Mare, sporind astfel confortul și siguranța în trafic. Felicitări președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, pentru inițierea și susținerea unui proiect important pentru maramureșeni.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!