Sorin Vlașin, PSD Maramureș: Nu vor exista creșteri de taxe în 2024. Vom avea un buget record de investiții, de peste 7% din PIB - Ziarul de Maramures

Breaking News

Sorin Vlașin, PSD Maramureș: Nu vor exista creșteri de taxe în 2024. Vom avea un buget record de investiții, de peste 7% din PIB

În plenul reunit al Parlamentului, s-a votat Bugetul de stat și Bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2024. Senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin, consideră că acesta va fi un buget al investițiilor, dezvoltării și asigurării unui nivel de trai decent pentru toți românii.

Bugetul pe 2024 prevede banii atât pentru creșterea pensiilor de la 1 ianuarie cu rata inflației de 13,8%, cât și pentru recalcularea din 1 septembrie. Sunt prevăzute și fonduri pentru a crește alocațiile și ajutoarele sociale.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Salariul minim va ajunge de la mijlocul anului viitor la 3.700 de lei. Așa cum PSD a promis, nu vor exista creșteri de taxe în 2024. Vom avea, în schimb, un buget record de investiții, de peste 7% din PIB, avem cel mai mare buget din istorie pentru educație, cu peste 21 de miliarde de lei mai mult față de 2023. Și transporturile primesc cu 27% mai mulți bani pentru a susține investițiile din acest sector, există majorări importante între 30 și 50% și pentru domeniul Sănătății, Mediu și Dezvoltare. Acest buget va permite dezvoltare, investiții și bunăstarea pe care ne-o dorim cu toții.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!