Sorin Vlașin, senator: PSD lansează încă o măsură de sprijin pentru cei care vor să construiască aici, acasă, în România - Ziarul de Maramures

Breaking News

Sorin Vlașin, senator: PSD lansează încă o măsură de sprijin pentru cei care vor să construiască aici, acasă, în România

PSD lansează încă o măsură de sprijin pentru cei care vor să construiască aici, acasă, în România, transmite senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin.

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, senatorul PSD Stefan Radu Oprea a anunțat că Ghidul pentru schema de ajutor de stat pentru finanțarea Programului național ConstructPlus a fost aprobat prin Hotărâre de Guvern.

Sesiunea de depunere a cererilor de finanțare va fi deschisă din 15 februarie 2024 până la data de 15 martie 2024.

Sorin Vlașin, senator de Maramureș: ”Schema de ajutor multianuală, pe durata a 4 ani, are un buget anual alocat de până la aproape 150 de milioane de euro. Pe lângă reducerea deficitului comercial provenit din importul de materiale de construcții, programul va stimula investițiile în județele mai puțin dezvoltate și va contribui la creșterea producției interne de produse și materiale de construcții prin acordarea de granturi pentru realizarea de investiții inițiale sau pentru o investiție inițială pentru o nouă activitate economică.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!